Елате и се забавлявайте в този магически свят!

Разпределението на ученици

Share

Andreana
    Ученик

Брой мнения: 3
    Registration date: 02.08.2009

Описание на героя
    Описание на героя:

Re: Разпределението на ученици

Писане by Andreana on Пон Авг 03, 2009 12:59 am

- Ти .. ти си просто разглезена хлапачка, която е свикнала да получава всичко на готово! - крещеше по-голямата ми с две години сестра Анджела след като ме хвана как прелиствам дневника и.
    - Как може да четеш дневника ми.. Кой ти дава право ?- приличаше на обезумяла.
    Понечих да кажа нещо , но тогава тя отново заговори:
    - Никога ли не мислиш за друг освен за себе си . Вглабена си толкова много в своя собствен свят , че не осъзнаваш колко сама си всъщност..Изпитваш ли завист, когато четеш дневника ми Андреана, когато четеш за вниманието което ми обръщат всички .. не разбираш ли че никога няма да си като мен .. ти си едно нищо.
    Не осъзнавам как ръката ми сама се протегна и зашлеви Анджела толкова силно, че тя се измести от мястото си :
    -Никога , никога повече не ми казвай каква съм.. и коя съм ! Ето вземи глупавия дневник от днес никой няма да го докосва освен теб.. от днес нямаш сестра.
    Заплака , но не ме интересуваше. От този ден нататък дори не ме поглежда в очите .

Jennifer Lain
    Директор

Брой мнения: 426
    Раса: Човек
    Registration date: 02.06.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Jennifer Lain on Сря Авг 05, 2009 2:06 pm

Твоят дом е Блекроуз! Поздравления!

galkas
    Ученик

Брой мнения: 19
    Registration date: 25.08.2009

Писане by galkas on Сря Авг 26, 2009 12:56 pm

електра отвори вратата и влезе в стаята чакашетози момент откакто
    сепомнеше най нкрая щеше да разбере какво е станало миналото
    и.въздъхна и седна на стола погледна в огледалото и спомена я
    обгърна.Тя видя бебе в което разпозна себе си и една жена огнен елф
    вероятно майка и лежаща над простосмъртен плачейки и нареждайки че го
    е убила и не е нарочно просто прекалено много го е обичала иго е
    изгорила.Според законите между простосмъртнит еи е лфите елф убие ли
    човек той и децата мутрябва д абъдат избити дори и това да са децата на
    човека и елфа да не го е уил нарочно.Както лежеше и пачеше майката на
    електра чу стъпкисети са че са дошли за нея.Стана и си измърмори няма д апозволя и ти д аумрешнахлузи черното си наметало с качулката и побягна с вятъра.
    Елекре излезе от спомена и усети как една сълза се стича по бузата и. Значи родителите и не са я зарязали по своя воля.Както стоеше и размишляваше.споменът пак я погълна този път видя майка и д апочуква на вратат на училището.влезе при директорката (ама не сегашната а тази която е починала) разказа и какво се е случило и директорката взе бебето на ръце и обеща да се грижи за него в този миг нхлуха стражите и одведоха майка и.Електра се чу как плаче и започна да вика не недейте но това бжеше само спомен и тя нищо неможеше да направи.Огледа се за още спомени в огледалото но нищо повече не си спомни Явно директорката добре беше скрила Електра за д ане я намерят.И значи слуховете че е била захвърлена близо до училището също с аизмислица.Някаква буза адна от сърцето и зарадва се че не е изоставена докато размишляваше чу гласа на директорката който шептеше твоят дом е...

Jennifer Lain
    Директор

Брой мнения: 426
    Раса: Човек
    Registration date: 02.06.2008

Описание на героя
    Описание на героя:

Писане by Jennifer Lain on Сря Авг 26, 2009 2:06 pm

Редфлейм е твоят дом!

В момента е: Пон Май 21, 2012 11:47 am